Diensten

Succesvolle funnels bouwen (Gratis e-book)

Graag meer klanten krijgen? Start nu met het bouwen van succesvolle funnels dankzij ons gratis e-book! Breng in kaart hoe jij bezoekers aantrekt tot jouw website en omzet tot klanten. Op die manier kan je opportuniteiten spotten en jouw funnel optimaliseren.

https://www.webhero.be/succesvollefunnelsbouwen


5 mooiste webshops door Webhero - 2021

De mooiste websites van dit jaar zijn reeds geselecteerd, tijd om de e-commerce heroes in de kijker te zetten. Het afgelopen jaar bouwden we al meer dan 170 webshops en dit jaar kwamen er daar (tot nu toe) heel wat toppers bij! Het is dan ook geen geheim dat e-commerce boomt. Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en dat klopt ... Deze  5 mooie webshops zijn onvergetelijk!

https://www.webhero.be/5-mooiste-webshops-door-webhero-2021


5 mooiste websites door Webhero - 2021

Nieuw jaar, nieuwe selectie. Het is terug tijd om 5 van de mooiste websites in de kijker te zetten! Het Webhero team bekeek alle websites die dit jaar online gingen en selecteerde zijn top vijf. Wie ging er met de prijzen lopen? 

https://www.webhero.be/5-mooiste-websites-door-webhero-2021


Webshop laten maken prijs

Een webshop die volledig past bij jouw huisstijl en hoog scoort in Google? Bespaar tijd en geld op de aanmaak van jouw webshop en kies voor ons gebruiksvriendelijk platform. Voor de all-in-prijs van € 1.658 excl. BTW kan je een professionele webshop laten maken uit  40+ webdesigns met interessante e-commerce integraties en meer. Laat ons kennismaken en ontvang gratis jouw eerste versie van jouw droom webshop!

https://www.webhero.be/prijs-webshop-laten-maken


Prijs website

De prijs van een basis website situeert zich gemiddeld tussen de €500 en €5.000 euro. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat, de webhosting en extra opties zoals sociale media integraties. De meeste bureaus werken met offertes, maar bij Webhero werken we met transparante en vaste tarieven. Webhero is namelijk een innovatief web platform dat alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in prijs. Voor €799 excl. BTW kan je een website laten maken inclusief hosting, professioneel design, slimme integraties, persoonlijke service en meer.

https://www.webhero.be/prijs-website


Een professionele webshop

Graag een stijlvolle responsieve webshop die goed scoort online? Of is jouw huidige webshop aan vernieuwing toe? Een webshop laten maken op maat is soms een dure aangelegenheid en daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan. Webhero maakt betaalbare webshops die responsief zijn, goed scoren in Google en nooit verouderen.

https://www.webhero.be/professionele-webshop


Een professionele website

Graag een stijlvolle responsieve website die goed scoort online? Of is jouw huidige website aan vernieuwing toe? Een website laten maken op maat is soms een dure aangelegenheid en daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan. Webhero maakt betaalbare websites die responsief zijn, goed scoren in Google en nooit verouderen.

https://www.webhero.be/professionele-website

Discover Belgium

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een leuk event of een heerlijk Belgisch artisanaal of biologisch geschenk? Discover Belgium zorgt voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding op maat van uw bedrijf of organisatie.

Discover Belgium staat garant voor de piekfijne organisatie van originele, culinaire en culturele city events. Heerlijke Belgische producten en verrassende geschenkmanden vind je in onze Delicious Belgium webshop. Zo zijn wij al 10 jaar lang de referentie bij het ontdekken van Belgische steden en hun smaken!

Discover Delicious Belgium:

Contacteer ons voor jouw teambuilding of event!

Bel: 02 227 46 75

Mail: info@discover-belgium.be

Adres: Dieudonné Lefèvrestraat 4 - 1020 Brussel


More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x