All Flooring System FR

Wie is All Flooring System?

All Flooring System is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende types gietvloeren. Al onze vloeren worden van voorbereiding tot eindresultaat door ons uitgevoerd. Het voordeel van een gietvloer is, naast de sterkte en duurzaamheid, de uiterst snelle uithardingstijd, waardoor het productie- en tijdverlies tot een minimum beperkt wordt! MMA-acrylaatvloeren bijvoorbeeld zijn reeds 1 à 2 uur na aanleg beloop-, berijd- en belastbaar. 

Bovendien kunnen deze vloertypes geplaatst worden in de meest uiteenlopende omstandigheden (tot -25°C), en zijn ze uiterst chemisch resistent tegen de meest uiteenlopende producten. Voor iedere specifieke situatie, is er een aangepaste primer, vloersysteem en een aangepaste sealer/verzegeling voorhanden.

All Flooring System.

Wij plaatsen alle soorten vloeren!

All Flooring System plaatst met plezier jouw acrylaatvloer, epoxyvloer, PU vloer, cement gebonden vloer, troffelvloer of vloercoating.

Onze werkwijze?

Van voorbereiding tot afwerking. All Flooring System zorgt steeds voor een professionele oplevering van jouw vloer! Om een professionele oplevering te bekomen, is het van groot belang dat de ondergrond goed is voorbereid. Alle voorbereidingen worden door het All Flooring System team uitgevoerd met onze eigen machines.

Stofarm diamantschuren? Stofvrij kogelstralen? Frezen? Geen probleem, we doen het allemaal! Op die manier worden al onze vloeren van voorbereiding tot eindresultaat uitgevoerd door ons. Natuurlijk is het ook mogelijk om de voorbereidende werken zonder ons te laten uitvoeren. 

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x