Freelux

Freelux is erkend velux pro installateur, gespecialiseerd in het installeren en vervangen van dakramen en alle mogelijke toebehoren.

Bezoek de website

Frederic Nys, jouw betrouwbare VELUX installateur!

Wat in 2015 begon als bijberoep, groeide al snel uit tot een passie. Klusbedrijf Nys zag het levenslicht. Het renoveren van badkamers, omtoveren van zolders en het werken aan VELUX dakramen met de focus op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat neerzetten, is sinds het begin de drive.

8 jaar ervaring

Acht jaar later heeft zaakvoerder Frederic Nys zijn hart helemaal verloren aan het vervangen, installeren en herstellen van VELUX dakramen. Dit door telkens weer de verwondering in de ogen van klanten te zien, wanneer ze een kamer vol daglicht binnenkomen. Zo werd Klusbedrijf Nys tot Freelux gedoopt.

Frederic is 1e generatie vakman binnen het bedrijf en heeft reeds 8 jaar ervaring in het installeren van VELUX dakramen en alle mogelijke toebehoren. Door iedere dag zelf op de werkvloer te staan en geregeld een opleiding van VELUX te volgen, heeft hij een zeer hoge expertise opgebouwd in het plaatsen van VELUX producten volgens de correcte installatietechnieken.

Freelux.

Over Freelux

Freelux is erkend VELUX installateur, gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van dakramen, rolluiken, gordijnen, muggengaas en buitenzonwering. Als jouw daglichtadviseur bieden we uitgebreid advies en begeleiden we jouw project van A tot Z, met als ultiem doel een op maat gemaakte daglichtoplossing te realiseren.

Waarom voor Freelux kiezen? 

✓ Advies aan huis   

✓ Gratis en vrijblijvende offerte  

✓ Persoonlijke service

✓ Geen rompslomp - We nemen oude dakramen en afval mee

✓ Erkend Pro VELUX installateur sinds 2015

Surf nu naar Freelux.be

Freelux.

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x