The Shelter

The Shelter organiseert originele buitenactiviteiten volwassenen en kinderen in en rond de Dijlevallei in Leuven en de Demervallei in Aarschot. Fun gegarandeerd!

Ontdek alle outdoor activiteiten

Teambuilding Leuven & Aarschot - The Shelter

Welke outdoor activiteiten biedt The Shelter aan?

Teambuilding activiteiten

The Shelter organiseert verschillende soorten teambuilding activiteiten zoals bv. vikingtocht, shoot-out games, thema teambuilding, …

Activiteiten familiefeest

Wilt jouw kind zijn of haar verjaardagsfeest buiten organiseren? Of staat er binnenkort een familieweekend op de agenda en zijn jullie nog op zoek naar een avontuurlijke teambuilding voor de hele familie? Ook hiervoor kan je terecht bij The Shelter.

Suppen Leuven & Aarschot - The Shelter

Afvaart kajak, kano of sup

Wil je kanovaren op de Dijle, kajakken in Leuven of Aarschot, met de sup op het meer van Rotselaar? The Shelter organiseert verschillende afvaartroutes voor vrienden, familie & verenigingen.

Sportdag of sportkampen Leuven en Aarschot

Binnenkort een schooluitstap of een sportdag op school op de agenda staan? Lijkt een eigen vlot bouwen en daarmee afvaren een super leuke buitenactiviteit voor kinderen? 

Of wil je je kind inschrijven voor een sportkamp tijdens de schoolvakantie? Actieve en avontuurlijke kampen begeleiden en organiseren staat ook op het programma van The Shelter

Sportkampen Leuven & Aarschot - The Shelter

Activiteiten jeugdbeweging

Zowel voor teambuilding activiteiten jeugdbeweging om monitoren te bedanken voor hun inzet, alsook voor originele buitenactiviteiten tijdens de wekelijkse jeugdbeweging kan je bij The Shelter terecht.

Op zoek naar een organisator voor outdoor activiteiten, natuursporten, teambuilding activiteiten, … in regio Leuven en Aarschot? 

Contacteer The Shelter

Mountainbike huren Leuven & Aarschot - The Shelter

Gravelbike, kickbike of mountainbike huren via The Shelter

Hou je van buitensporten en dat liefst nog met de fiets? Huur dan een gravelbike, mountainbike of kickbike voor een dagje avontuur op gravelwegen en in de velden. Een uitdaging die je alleen of samen met vrienden kan aangaan! 

Mountainbike / gravelbike / kickbike huren bij The Shelter

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x