Adoptiecoach Tara

Op zoek naar een luisterend oor? Naar een ervaringsdeskundige adoptie met veel empathie? Maak kennis met adoptiecoach Tara. Geen vooraf bepaalde trajecten wel custom made formules die matchen met jouw tempo, vragen en noden. Ik ondersteun, luister en begeleid ieder facet van adoptie in Vlaanderen.

Adoptiecoaching op jouw ritme

Ik ben Tara Mergeay, geadopteerd uit Indië, trotse Belg, sociaal assistente en life coach. Voel je je onzeker tijdens de lange adoptieprocedure? Is hulp bij opvoeden af en toe welkom? Ben je als geadopteerde nieuwsgierig naar je herkomstland? Ik heb mijn eigen roots met vallen en opstaan ontdekt, geweerd en uiteindelijk omarmd. Vandaag deel ik als adoptie-ervaringsdeskundige met plezier en respect tips, tricks en tools met kandidaat-adoptieouders, adoptieouders en geadopteerden.

In een gemoedelijke en discrete sfeer reik ik adoptiecoaching op je eigen ritme aan. Geen standaardvragen of -trajecten maar hyperpersoonlijke coaching individueel, in koppelverband of met je kind(eren) erbij. Begeleiding die je ontzorgt, ongeacht waar je je in het adoptieverhaal bevindt.


Naast sessies in mijn praktijk te Leuven - of bij jou thuis - organiseer ik events en maar ook allround coachweekends voor kandidaat-adoptieouders. Én kan je mij als gastspreker uitnodigen op je school voor een verhelderend adoptieleermoment. 

Coaching en advies voor geadopteerden

Nieuwsgierig naar je land van oorsprong? Niet altijd een thuisgevoel in je adoptiegezin? Binnenkort zelf ouder worden? Ik help geadopteerden in een vertrouwelijke sfeer bij het ontwarren van emotionele knopen en omarmen van hun eigen adoptieverhaal.

Coaching en advies voor kandidaat-adoptieouders

Samen met je partner een baby of kind adopteren? Vraagtekens bij de landsafhankelijke voorwaarden adoptie? Je familie en vrienden voorbereiden op de komst van een adoptiekind? Als adoptiecoach gids ik je doorheen de mooie pieken en onzekere dalen van de adoptieprocedure.

Coaching en advies voor adoptieouders

Krijgt je adoptiekind te maken met pesterijen op school? Twijfel je aan de hechting van je kind? Moeite met het beantwoorden van vragen over de biologische ouders? Ik ondersteun adoptieouders aan de zijlijn als gepassioneerd mentor en discreet klankbord.

Gastspreker

Je leerlingen op een verrassende manier kennis laten maken met anders zijn? Gastspreker gezocht voor je studenten Sociaal Werk, Psychologie of Gezinswetenschappen? Originele presentatie door een ervaringsdeskundige adoptie?

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x