AVD Solutions

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! AVD Solutions ontwerpt jouw gedroomde home cinema of installeert een complete multi room audio. 

Probeer bovendien onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit via demo. Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Expertises:

Van home cinema tot het installeren van een complete multi room audio. Wij zijn dé geschikte partner voor jouw totaalinstallatie. Vraag bovendien een demo aan en test onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

  • Audio

Geluidsinstallatie gezocht? Sounds good! AVD Solutions spitst de oren voor jouw wensen en plaatst jouw geluidsinstallatie op maat. Vraag nu een demo aan en test de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

  • Video

Op zoek naar een projectiescherm voor presentaties en conference calls? Of droom je van een home cinema AVD Solutions adviseert en installeert. Vraag nu een demo aan en test onze videosystemen uit!

  • Domotica

Domotica installateur gezocht? Wij toveren jouw thuis of kantoor om tot een volledige smart home of smart office! Vraag nu een demo aan en test onze domotica mogelijkheden uit.

Domotica oplossingen bij jou in de buurt:

Volg hen ook op: Facebook en LinkedIn.

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x