Canary Immo

Vastgoed in Lanzarote of Fuerteventura kopen? Heb je al een pand en staan er kleine renovatiewerken op het programma? Eiland of regio ontdekken? Laat ons sparren over jouw Canarische vastgoeddroom!

Canary Immo: Live your dreams!

Eindeloze zandstranden, slaperige dorpjes die plots weer gaan bruisen, een gemoedelijke en familiale sfeer, genieten van het overheerlijke eten, relaxen bij een lekker drankje, jezelf eens goed sportend uitleven, het zachte klimaat en het zonnig buitenleven,... het leven op de Canarische Eilanden is fantastisch. Het is logisch dat velen ervan dromen er hun eigen buitenverblijf te hebben? Wil jij jouw plekje onder de Canarische zon ook verwezenlijken? Wij begrijpen dat en willen jou daar graag bij helpen. Canary Immo: LIVE YOUR DREAMS!

Hoe willen we dat doen? Eerst en vooral zal je bij ons geen B2B- of B2C-verkoopstrategieën vinden. Waar we wel voor gaan is een H2H-samenwerking, Human To Human, waarbij zorgzaamheid, integriteit en verbondenheid centraal staan. We kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak en stellen jouw verwachtingen steeds centraal. Om je belangen optimaal te kunnen verdedigen werken we 100% onafhankelijk van bouwpromotoren, vastgoedmakelaars, aannemers en leveranciers.

Wil je een appartement kopen op Lanzarote om te overwinteren? Ben je op zoek naar een huis in Fuerteventura dat moet dienen als toevluchtsoord voor jouw drukke beroepsleven? Wij gaan samen met jou de uitdaging aan en worden jouw ogen en oren. Bevalt onze visie en manier van werken je tot nu toe? Lees dan zeker verder en ontdek hoe we dit alles in de praktijk brengen. Heb je al vragen? Prima, laat ons samen sparren over jouw Canarische vastgoeddroom.

Vastgoed kopen in Fuerteventura of Lanzarote

Canary Immo is belangenbehartiger van zonzoekers in Lanzarote en Fuerteventura.

Een zonnig buitenverblijf in Lanzarote of Fuerteventura, héérlijk! Maar hoe breng je die droom nu precies in werkelijkheid? Canary Immo is gedurende het hele zoek- en aankoopproces jouw ontzorgende partner

Wij werken enkel in opdracht van de koper en zijn bijgevolg niet gebonden aan specifieke vastgoedkantoren of projectontwikkelaars. Bovendien doen we dat op een unieke manier. Eerst en vooral brengen we jouw behoeften en verwachtingen in kaart. Hiermee gaan wij dan aan de slag en starten we onze zoektocht naar jouw nieuwe thuis onder de Canarische zon. Door deze aanpak kunnen we 100 % rekening houden met jouw wensen en maximaal jouw belangen vertegenwoordigen. Vastgoed kopen? Start nu met jouw huizenjacht op maat.

Je tweede verblijf in Lanzarote of Fuerteventura renoveren en inrichten? Canary Immo ontzorgt je bij elke stap in het zoek- en verbouwingsproces!

Inrichting van je tweede verblijf

Meubels verschepen is vaak erg duur, tijdrovend en veroorzaakt heel wat administratieve kopzorgen. Om je vanaf dag één optimaal te laten genieten van je buitenverblijf, helpen wij je ter plaatse meubels te kopen voor je huis of appartement in Lanzarote of Fuerteventura. Denk aan bedden, tafels en stoelen, maar ook alle elektrische apparaten zoals televisie en wasmachine of servies en bestek. Omdat een eigen interieurstijl essentieel is om je helemaal thuis te voelen, laten we uiteraard voldoende ruimte voor je persoonlijke touch.

Renovatie van je buitenverblijf

Kan je buitenverblijf in Lanzarote of Fuerteventura een opknapbeurt gebruiken? Van kleine verbouwingswerken tot zwembaden laten plaatsen: Canary Immo matcht je met de juiste vakman. We hebben een ruim netwerk van betrouwbare aannemers, installateurs en tuinbouwbedrijven, waardoor we de nodige invloed op het bouwproces kunnen uitoefenen. Wil je de werkzaamheden ook door ons laten opvolgen? Met jouw belangen als speerpunt, zorgen we dat de renovatiewerken netjes binnen budget en timing blijven.

Contacteer Canary Immo

Wil je vastgoed in Lanzarote of Fuerteventura kopen? Heb je al een pand en staan er kleine renovatiewerken op het programma? Of wil je eerst een eiland of bepaalde regio meer in detail ontdekken? Plan een gratis kennismakingsgesprek in met onze vastgoedspecialist en vertel ons over je Canarische vastgoeddroom.

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x