Enyou

Wil je jouw energieverbruik optimaliseren?

Onze energiespecialist komt graag langs voor een eerste kennismaking en een energiescan. We brengen jouw huidige energieverbruik en energie infrastructuur in kaart en bekijken samen hoe je hier efficiënter mee kan omgaan.

Ook na de energiescan kunnen wij jou verder helpen met een energieplan op maat en de implementatie van zonnepanelen, laadoplossingen, slimme verlichting en/of een thuisbatterij.

Zonnepanelen plaatsen

Nu de energieprijzen de lucht inschieten, is het een goed idee om een zonnepanelen systeem te bekijken. Zonder twijfel een investering die je zal terugverdienen, áls je ze slim leert gebruiken. Enyou installeert het systeem (zonnepanelen, batterijsysteem en omvormer) en helpt jou om ze optimaal te gebruiken. Indien gewenst, zorgen wij ook voor het onderhoud van jouw zonnepanelen

Thuisbatterij kopen

Een thuisbatterij slaat geproduceerde zonne-energie op zodat je die kan gebruiken op momenten wanneer je zonnepanelen onvoldoende energie opwekken. Dat kan bijvoorbeeld ’s nachts zijn, maar ook op een erg bewolkte dag of op piekmomenten. Daarnaast kan een thuisbatterij tijdens daluren goedkopere energie van het elektriciteitsnet opslaan. Zo geniet je ook tijdens de piekuren van opgeslagen energie aan daltarief.

Een thuisbatterij is een onderdeel van een volledig systeem, in de meeste gevallen bestaande uit zonnepanelen, de batterij met een omvormer, een batterij-vermogensmeter en een noodschakelaar. Een thuisbatterij levert het meeste op in combinatie met zonnepanelen. Deze elektriciteit kan na de omvorming naar wisselstroom onmiddellijk gebruikt worden in je huis of worden opgeslagen in de thuisbatterij.

Energiescan laten uitvoeren

Een energiescan is de eerste stap in de aanloop naar een meer efficiënt verbruik. In deze fase analyseren en inventariseren we jouw huidige energie situatie. We geven vanuit Enyou alvast de eerste adviezen richting een slimmere en energiezuinigere aanpak. Deze energiescan voeren we uit om nadien een gericht energieplan op maat te kunnen bezorgen.

Over Enyou:

  • Een energieplan op maat
  • Advies vanuit expertise
  • Een klimaatgerichte oplossing
  • Heldere informatie
  • Persoonlijke benadering en communicatie

Je merkt het al: bij Enyou doen we alles vanuit twee grote drijfveren. Naast aandacht voor economische voordelen, richten we ons op een groene aanpak. Meer dan ooit is het belangrijk om extra in te zetten op klimaatverbetering. Dankzij onze slimme aanpak resulteert dat automatisch in besparingen. Twee vliegen in één klap!

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x