Inge Spincemaille

Als senior legal expert ondersteun ik jouw organisatie met compliancy programma's, trainingen en onderhandelingen, zodat je de juridische risico's van jouw private securityproject op duurzame wijze beheerst.

Inge Spincemaille - Legal compliance, trainingen, negotiation en mediation

Mijn missie is complexe materie helder uitleggen. Of ik dat nu doe tijdens een opleiding, een compliance traject of het verlenen van een advies. Niets dat zoveel voldoening geeft als het zien van de 'Aha!' in de ogen van mijn gesprekspartner.

Ik sta altijd garant voor een persoonlijke aanpak en denk mee met mijn klanten als een echte business partner. Ik draag vertrouwelijkheid hoog in het vaandel.

Vernieuwende inzichten, persoonlijke anekdotes, pakkende cases, … Lees erover in mijn blog!

Bel mij gerust op via het nummer 0475/24 78 81, stuur een mailtje naar inge@inspiro-consulting.be of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan:

Meet & Greet Inge!

Beheers je ook de juridische risico's van je veiligheidsproject?

Strong Foundations onderhandelingsadvies, facilitering, conflictbemiddeling en opleidingen voor particulieren en professionelen over hun bouwprojecten of vastgoedprojecten

Inge Spincemaille | Aanbod Legal & Compliance

Als juriste die dagelijks wordt geconfronteerd met complexe juridische securityvraagstukken, heb ik een methode ontwikkeld om op een gestructureerde manier na te gaan of een securityproject voldoet aan de door de wetgeving opgelegde regels. Ik hanteer hierbij de best practices van goed compliancymanagement en presenteer de resultaten op een overzichtelijke en concreet bruikbare manier.

Inge Spincemaille | Aanbod Training & Awareness

Je wil zelf steviger in je schoenen staan bij juridische onderwerpen of onderhandelingen? Neem hieronder een kijkje bij het opleidingsaanbod.

Zoek je eerder een opleiding op maat? Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou of je medewerkers kan betekenen.

De in de sector van de private veiligheid wettelijk gereglementeerde opleidingen (bv. bewakingsagent, installateur alarmsystemen of camerasystemen...) worden gegeven via daartoe vergunde opleidingsinstellingen. Ik verwijs je graag door!

Inge Spincemaille | Aanbod Negotiation & Mediation

Ontdek het aanbod Negotiation & Mediation

Contracten hebben voor mij geen geheimen. Als juriste en consultant onderhandelde ik op hoog niveau miljoenencontracten. Ik zag ze allemaal de revue passeren: super gedetailleerde contracten van honderden bladzijden waar niemand zijn weg nog in vindt, tot eenvoudige contracten die juist wat meer details nodig hebben. De beste resultaten voor een onderhandeling worden bereikt door een nauwe samenspraak tussen de technisch experten, de commerciële mensen en de juridische expert. En bij voorkeur zit er in dat team ook nog een expert in onderhandelingstechnieken! 

Contacteer Inge Spincemaille

Je van a tot z laten begeleiden zodat jouw organisatie in orde is met de juridische aspecten van je fysieke beveiliging? Kennis opdoen over de juridische aspecten op een snelle manier?

BE 0733.682.165

Werchterplein 1/002,
3118 Werchter

T. 0475 24 78 81
E. inge@inspiro-consulting.be

Contacteer Inge Spincemaille

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x