MAPP

Wil je als projectmanager of leidinggevende of zelfs binnen je eenmanszaak jouw projecten binnen de afgesproken doelstellingen (tijd, budget, scope) opleveren? Verbeter jouw effectiviteit met MAPP-projectmanagement!

Contacteer MAPPmarc@mappcons.be

MAPP | Major Answers to Professional Planning

Wil je als projectmanager of leidinggevende of zelfs binnen je eenmanszaak jouw projecten binnen de afgesproken doelstellingen (tijd, budget, scope) opleveren? Heb je reeds geïnvesteerd in projectmanagement certificaten of dure projectmanagement software, maar verloopt het in de praktijk niet zoals gewenst? 

Verbeter jouw effectiviteit met MAPP-projectmanagement. Deze methode werkt op alle parameters van succesvol projectmanagement: "Mission analysis", tools en technieken, data en deadlines, realiteit en risico’s, mensen en motivatie. Welke projectsoftware je gebruikt of welk certificaat je hebt is ondergeschikt. MAPP zorgt voor een diepere analyse van jouw project zodat de input correct, volledig en relevant is. De outcome garandeert daardoor ook succes. Daar ligt de sterkte van MAPP.

MAPP is een totaalconcept – van planning tot oplevering – dat toegepast kan worden op elk project in je bedrijf, in de breedte en in de diepte. De projectmanagement opleidingen van MAPP gaan een stapje verder. Ze belichten werkelijk alle aspecten van projectmanagement, de onderlinge interacties, de problem solving en zijn geschikt voor projectmanagers, zaakvoerders, leidinggevenden en iedereen die nauw betrokken is bij de uitvoering van projecten.

Geef jouw projectmanagement een boost met MAPP!

Projectmanagement opleidingen

MAPP biedt live en remote opleidingen en workshops aan over projectmanagement, projectplanning, timemanagement en risicobeheersing. Elke training wordt afgestemd op de wensen en noden van jouw organisatie, waarbij we de inhoud en accenten samen bepalen. Op die manier laat je de investering optimaal renderen. 

Ontdek alle opleidingen

Activity- en timemanagement workshop

Activity- en timemanagement zorgt ervoor dat alles tijdig gebeurt en in de juiste volgorde. Je krijgt flow in alle processen en verhoogt de effectiviteit, efficiëntie, productiviteit en uitvoering. Ontdek onze workshop, webinar en coaching. Opleidingen worden live of remote gegeven in onder andere Gent, Wevelgem of Arnhem.

Ontdek activity- en timemanagement

Opleiding Projectmanagement van A tot Z

Alle projectmanagement certificaten (zoals LEAN management), visie, missie en waarden van jouw bedrijf, skills en behoeften, beheer- en projectmanagement software, verdienen een plaats in ons model. Interactieve workshop, coaching en webinar.

Ontdek de workshop projectmanagement

Opleiding Basis Projectmanagement voor niet-projectmanagers

Alle basics van projectmanagement worden bekeken tijdens deze intensieve opleiding van één dag. Welke zijn de succesfactoren, wat zijn de valkuilen? Na deze dag voel je je beter in je vel als medewerker van een projectteam. Al een opleiding gevolgd? Ga dan voor projectmanagement van A tot Z.

Ontdek de workshop basis projectmanagement

Risk Management

Op een gestructureerde manier risico's in kaart brengen voor jouw project in Genk, Zeeland, Roermond, ...? Wees voorbereid op verrassingen met MAPP risicoassessment "tailored to your plan".

Ontvang meer informatie

Projectmanagement Tools

De MAPP project management tooling is een totaalconcept van projecttools dat ALLE aspecten van projectmanagement integreert en combineert. Wij houden daarbij rekening met jouw beheersoftware, jouw manier van werken, jouw projectteam en jouw bedrijfsdoelstellingen.

Geef jouw projectmanagement een boost met MAPP projectmanagement tools in Noord-Brabant, Limburg, Venray, ...

Contacteer MAPP

Zoek een projectmanagement opleiding in jouw buurt: Gent, Roermond, Antwerpen, Venlo, Amsterdam, Limburg...

De MAPP-werkwijze

De MAPP-management tool is als een Zwitsers mes: een totaalconcept dat ALLE aspecten van projectmanagement integreert en combineert. Wij houden rekening met jouw beheersoftware, jouw manier van werken, jouw bedrijfs-DNA en ook jouw pijnpunten. Via hands-on webinars, open en incompany opleidingen en individuele coaching bouwen we aan een solide basis waarmee je elk project vol zelfvertrouwen start en succesvol finisht binnen de afgesproken deadlines.

Ontdek onze unieke manier van werken

Gratis cursus projectplanning

Van timemanagement over projectplanning, analyse, beslissingsproces tot en met risicobeheersing en leiding van het project. Een compleet overzicht van alle stappen verduidelijkt met figuren en voorbeelden.

Gebruik onze gratis cursus projectplanning om tot persoonlijke oplossing te komen voor jouw eigen project. To the point, tailored to your project!

Ja, ik wil een gratis cursus projectplanning!

Plan for success and foresee the unforeseen!


Contacteer MAPP

Heb je een vraag? Wens je meer uitleg over een opleiding? Vul het formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord. Is jouw vraag dringend of geef je de voorkeur aan telefoneren? We zijn er voor jou.

Contact opnemen

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x