Toris

Op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?
Welkom bij Toris, verzekeringen en beleggingen voor uw comfort.

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar TORIS

TORIS,  ‘Je deur naar veiligheid en bescherming’ is onze missie. Vandaag bedienen we meer dan 5.500 klanten, die zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemingen zijn.  Ze doen een beroep op meer dan 100 jaar ervaring in ons team, onze  onafhankelijkheid in de keuze van verzekeringsmaatschappijen en uiteraard onze klantenservice. Met klantvriendelijkheid, eerlijkheid en duidelijkheid als kernwaarden beheren we op een actieve manier het verzekeringspakket van deze duizenden tevreden klanten.

Op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?

Eind 2018 hebben Verzekeringen De Buyser en Kantoor Moens-De Wachter samen hun krachten gebundeld om zo een sterk verzekeringsteam te vormen.

De afgelopen jaren hebben beide verzekeringskantoren heel wat praktische zaken op punt gezet om anno 2022 met veel trots de éénmaking van beide kantoren aan te kondigen met een nieuwe naam TORIS.

Op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt van Leuven, Ramsdonk, Sint-Lievens-Houtem, Wezembeek-Oppem, Affligem, Kampenhout, ...?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

Wat doen wij voor onze klanten?

Wij analyseren verscheidene verzekeringen op basis van jouw profiel als particulier of als ondernemer. Zo stellen we altijd voor wat het best past bij jou. Met andere woorden, de juiste verzekering dus.

Daarenboven houden we er ons aan om regelmatig je volledig verzekeringspakket te overlopen. Verzekeringen die in de tussentijd hun nut hebben verloren worden opgeheven en eventuele nieuwe verzekeringen kunnen worden afgesloten. We zijn als het ware een ‘verzekering boven een verzekering’

Wat doen wij extra voor onze zelfstandige ondernemers? 

Wij helpen je zaak niet enkel op weg met de gepaste verzekeringen, maar geven je ook advies door samen met jou mee te denken. Door gerichte vragen te stellen en ons in te leven in jouw situatie krijgen we een beeld van waar jij met je zaak naartoe wilt. Zo maken wij jouw doelen mogelijk en stellen we ze veilig met een goede verzekering zodat je bedrijf (of jezelf) niet in een financieel sukkelstraatje terecht komt bij een tegenslag.

We weten ook dat verzekeringen heel wat administratieve beslommeringen met zich meebrengen. Vandaar dat je veel administratief werk aan ons kan overlaten.  

Hoe helpen we je graag verder?

Wij werken bij voorkeur op afspraak. 

Op die manier vermijd je wachtrijen aan ons loket, ben je zeker dat je contactpersoon ter beschikking is voor jou en samen met een koffie kunnen we dan rustig de tijd nemen om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je een afspraak maken neem dan telefonisch contact op met ons. Je kan ook een mail sturen of vul ons online contactformulier in.  

IPT of VAPZ afsluiten

Als zelfstandige bouwen aan jouw pensioen? Kies je voor IPT of VAPZ, of een combinatie van beiden? Maak dan zeker een afspraak met TORIS. We stellen aan jou de juiste combinaties voor. Op die manier bespaar je veel belastingen en zorg je voor een zorgeloos pensioen.

TORIS adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor de opbouw van jouw zorgeloos pensioen.

Kom erover praten in onze kantoren in Grimbergen of Humbeek, vlakbij Meise, Ternat of Nieuwenrode.

Langetermijnsparen

Via langetermijnsparen heb je de mogelijkheid om door middel van een levensverzekering te beleggen én om aan pensioenopbouw te doen. Een appeltje voor de dorst op je oude dag als het ware, want met je doorsnee pensioentje ga je op je oude dag niet als god in Frankrijk kunnen leven.

Wil je starten met langetermijnsparen? Kies je voor een levensverzekering tak 21, tak 23 of tak 44? TORIS adviseert jou graag. We stellen aan jou het ideale spaarplan voor. 

Kom erover praten in onze kantoren in Grimbergen of Humbeek, vlakbij Anderlecht, Kampenhout of Strombeek-bever.

Contacteer TORIS

Kantoor Grimbergen

Brusselsesteenweg 28a
1850 Grimbergen

T. 02/2693377
E. info@dbcomfort.be

Kantoor Humbeek

Dorpsstraat 8
1851 Humbeek

T. 02/2699797
E. info@cvmd.be

More items

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x